HACI NURİYE ŞİMŞEK KIZILAY ANAOKULU

Vizyon: Çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını farklılaştıran yenilikçi, eğitim faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören eğitimli başarılı ahlaklı nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencileri ilgi ve yeteneklerini keşfederek hayata ve ilkokula hazırlamak, kendine güvenen, kendisiyle ve çevresiyle barışık Türkçeyi doğru konuşan bireyler yetiştirmeyi, ülkesine milletine faydalı ahlaklı başarılı birey olarak çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunuyor bunun için çabalıyoruz...

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Grup: 07:50-12:30 Öğleci Grup: 12:30-17:10
Isınma: Doğalgaz/Kombi
Yabancı Dil: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Haftanın Çocuğu, Okullar Çiçek Açsın, Bir Mucit Bir Buluş, Yüz Gün Yüz Hayvan, Kitapsız Sınıf Kalmasın, Benimle Oynarmısın. Benim Fotoğrafım Benim Hikayem, Hareket Eden Okul, Oyuncağımı Tasarlıyorum, Okullarda Orman

WEB - https://hnskizilayanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Belde mh. Ömer Muhtar Bulvarı 3207 sk. no6 Batman/Merkez